Jakke-bik bok, skjerf-cubus, genser-h&m, bukse-dr.denim (carlings), sko-converse

Hei alle mine søte, kjære og snille blogglesere.

NÅ begynner jeg igjen. Jeg skal begynne å legge ut innlegg, og med det mener jeg at jeg skal prøve å holde dere oppdatert hver dag! Likevel, har det så utrolig travelt likevel så jeg håper dere kan forstå. Nå har jeg nettopp vært ute på en forfriskende joggetur og så skal jeg snart dusje. Senere skal jeg også få redigert en video som kommer om noen dager.

ps: skal snart klippe meg! Det kommer nok ikke til å bli noe særlig kort i og med at jeg bare skal stusse tuppene, men likevel. Bilder får dere se senere etter frisørtimen :-)

Hva synes du om antrekket?

Gledere du deg til videoblogg?


  3 kommentarer på "today is monday"

Gina, Live, Sara og Eline
Ja, veldig fint outfit og like bildene kjempegodt! Gleder meg til å se videobloggen! :)
23.09.2013, 21:11 URL: http://connectionit.blogg.no
Ronja Seivaag Sundt
Åå så fint antrekk! Elsker jakken din!
23.09.2013, 21:59 URL: http://www.sronja.blogg.no

Kan du ta bilder med langermet hvit skjorte inni genseren? Kan du ha skjorta oppi jeans med et belte til?

Kan du også ta bilder uten genseren eller løfte den opp så man ser at skjorta er oppi?
19.12.2013, 11:43Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits