hadde det litt gøy med splasheffekten, hehe.

Hei alle sammen! De tre siste skoledagene har vært så utrolig lange at jeg ikke engang vet hvor jeg skal gjøre av meg. Er tappet for energi. Er i hvertfall sykt forbøyd med at jeg har blogget såpass bra denne uken i og med alt det andre som foregår rundt meg i disse tider, så applaus for det.

Tenkte at jeg muligens skal sette meg ned å lage en sminkevideo til dere om dere er interessert i det. Kan ikke huske sist jeg lagde en videoblogg eller var på youtube i det hele tatt. Er egentlig kjempe trist fordi jeg brukte ca halve tiden min av det jeg gjorde på youtubevideoer før skole, venner og andre ting tok meg igjen. Likevel kan jeg vel prøve meg på en video, eller hva synes du?

Hva vil du ha video av?


  2 kommentarer på "hair everywhere"

Caroline
Lag gjerne sminkevideo :)
01.10.2014, 18:09 URL: http://www.cnordbaek.blogg.no
sunniva
så utrolig langt og fint hår du har! :)
01.10.2014, 18:31 URL: http://distant.blogg.noNavn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits