God morgen alle sammen!

Om ikke så lenge skal jeg i familiebesøk noe som blir utrolig koselig! Sorry for kjedelige web-bilder btw, men hadde faktisk ikke tid til annet!

Gårsdagen var utrolig koselig og det var skikkelig herlig å få sett alle jentene mine igjen! Er jo fkatisk helt fantastsk med ferie nå. Har virkelig tid til alt jeg elsker å gjøre. Foressten så holder jeg på med en videoblogg til dere, noe jeg håper dere er glad for. Tar bare litt tid med den nye imovien siden jeg på lære meg den hehe.

Hva tror du videobloggen er om?


  1 kommentarer på "familiebesøk next"

Caroline
kos deg!:) ha en fin lørdag videre!:)
04.10.2014, 15:25 URL: http://carolinemusic.blogg.noNavn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits