hei alle sammen!

I dag våknet jeg av at sophie sendte meg en medling hvor hun ville dra meg med på trening. Trøkket i meg  søndagsfrokosten, hev på treningstøyet og fylte vannflasken. Nå har jeg nettopp kommet hjem. Utrolig herlig å få ut litt energi!

Bildene over er fra i går. Det var utrolig kjekt å se alle i familien igjen i og med at det er en liten stund siden sist. Ble plutselig en liten familieshoot dette her. Begynte egentlig med at mamma tok noen antrekks bilder av meg nedi gaten også bare kom de og stilte seg opp med meg hahah! Koselig med noen minner fra kvelden da :-)

Hva har du gjort på idag?


  2 kommentarer på "familieshoot"

Elise Karlstrøm Bjørnstad
Så koselige familiebilder!
05.10.2014, 16:27 URL: http://elisebear.blogg.no
Iselin Renée
Så koselige bilder :)
05.10.2014, 16:49 URL: http://iselinrenee.blogg.noNavn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits