neglelakk-essie (blanc)

I og med at jeg har gått med neglelakken i ca en uke har den begynt å "skalle" pittelitt helt ytterst på neglene så beklager for det haha. Jaja, fikk vist fargen i hvetrtfall! Er utrolig fornøyd med denne neglelakken forid den er i en hel "opake" hvitfarge, altså at den er en dekkende farge. Over på bildene har jeg lakket neglene med to lag også gikk jeg over med en glitterneglelakk på ringfingeren for litt variasjon. Pleier også å bruke denne hvite fargen fra essie til fransk manikyr og jeg er suuperfornøyd med den! Virkelig verdt pengene :)

Har du en favoritt nelgelakk?


  1 kommentarer på "nailz"

Elise Karlstrøm Bjørnstad
Hvite negler er så utrolig fint! <3 Tror kanskje jeg skal gå for det neste gang jeg fikser neglene mine!

Favorittneglelakken min er en røød type av merket OPI :)
20.10.2014, 20:14 URL: http://elisebear.blogg.no
Drømmelakken
Elsker hvite negler! Og Essie ´blanc´ er helt fantastisk :) Jeg tror ikke jeg har noen favoritt farge, alt er så fint, men det er en challange å finne den perfekte rødfargen da.
29.10.2014, 10:24 URL: http://drommelakken.blogg.noNavn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits