hei alle herlige!

Beklager for et litt sent innlegg i dag, men dette her har vært en av de slitsomste mandagene jeg noensinne har vært med på. I dag har det egentlig føltes ut som at all den tapte søvnen har slått tilbake på meg. Alt har bare vært galt i dag liksom. Kubbet selvfølgwelig da jeg kom hjem fra skolen og våknet i ca åtte tiden-som om jeg kommer til å få sove senere liksom :-)

Skulle gentlig trene etter skolen i dag, men i og med at vi har skoledager fra 8 til 4 på mandager og tirsdager er jeg utkjørt nok som det er fra før så tror ikke akkurat at jeg hadde klart å yte særlig bra på treningen akkurat i dag uansett.

Har du også lange skoledager?


  0 kommentarer på "holder ut"

Sophie Marken
en halv 4 dag, en halv 2 dag og resten halv 3 så går greit:) fint bilde av deg!
20.10.2014, 21:38 URL: http://sophienan.blogg.no/Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits