Hei alle herlige!

Sier litt hvor masse inspo jeg mangler når "...." er overskriften for dagens innlegg :-) Jaja, insirasjon er vel akkurat det som kommer og går heele tiden, så er vel bare til å gi det noen dager og så er den plutselig på plass igjen.

Det jeg som oftes pleier å gjøre når jeg har mangel på insirasjon er å ta en titt innom ulike nettbutikker, blogger eller sider som weheart it, tumblr osv. God musikk på ørene mens man gjør dette er heller ingen dum idé!Over ser dere noe av det som sitter øverst på ønskelisten min! Ønsker meg ny seng og da hehe. Den jeg har nå er så utrolig upraktisk i og med at jeg hele tiden dunker meg i den hele tiden. Har etasje seng, men bruker egentlig bare underdelen som er like stor som en dobbelseng. Derfor er det så irriterende med sengen over når den ikke engang brukes haha. Får se om jeg finner en bra en som jeg kan ønske meg til jul!

Har du masse inspirasjon for tiden?

Noe speiselt du ønsker deg?


  1 kommentarer på "...."

Elise Karlstrøm Bjørnstad
Så utrolig vakker du er, Ida! :) Håper du vet det!

Jeg er innom weheartit daglig for å få litt inspirasjon! Jeg ønsker meg også ei DW-klokke i gull, og tightsene var utroooolig fine.
23.10.2014, 19:18 URL: http://elisebear.blogg.no
idarebnord
Elise Karlstrøm Bjørnstad: åå du tusen takk flotte deg <3 blir så glad!
23.10.2014, 19:29 URL: http://idarebnord.blogg.no/Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits