Hei alle herlige!

Unnskyld for null blogging igår, men jeg fikk rett og slett ikke tid til det Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen og skriver. Vi holder på med et franskprosjekt hvor vi skal skrive om en film og det er faktisk syykt vanskelig. Derfor jeg skriver her istenfor liksom :-) Mye gøyere!

I dag er den beste dagen i uken. Elsker fredager over alt! helgens planer er bursdagsselskap både idag og i morgen, og ellers er planen og bare slappe av. Senere skal jeg trene med noen fantastiske jenter fra klassen og deretter skal jeg rett hjem for å møte krestiane slik at vi kan fikse oss sammen til bursdagen til Camilla som blir senere ikveld. Gleder meg!

Hva er dine planer for dagen?


  1 kommentarer på "høstregn"

line nova
åå så fine bilder! Skal prøve å bli ordentlig frisk! ha en fin helg! <3
24.10.2014, 13:52 URL: http://linenova.blogg.no
annikenna
åh, for noen fine bilder!!!
25.10.2014, 00:03 URL: http://annikenna.blogg.noNavn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits