Ingenting er så gøy som å leke seg litt med ulike effekter, hehe.

Kombinasjonen mellom venner, trening og skole er for tiden skikkelig utfordrende. Herregud så ufokusert jeg er på det vi lærer om på skolen for tiden. Jaja, alle har vel slike perioder i livet hvor alt som har med læring og gjøre rett og slett ikke gir deg noen som helst interesse av å følge med.

Foressten så tenkte jeg å starte med ukens spørsmål om dere er interessert! Får innimellom noen spørsmål som jeg tenker er lurt at jeg tar opp felles på bloggen! Hvis du har noe du lurer på er det bare til å legge igjen en kommentar under.

Hva tenker du om ukens spørmsål?

 


  1 kommentarer på "cosmic"

Elise Karlstrøm Bjørnstad
Så fine bilder! :)
27.10.2014, 15:25 URL: http://elisebear.blogg.no
Lise brevik
Stilige bilder, veldig gøy å leke seg med effekter ja :D
29.10.2014, 18:36 URL: http://lisebrevik.blogg.noNavn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Til Ida:bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits