(mobil i lommen hehehe)

topp-bikbok, bukse-urban, sko-converse, solbriller-random butikk i malaga

Hei kjære lesere!

Tenkte jeg skulle poste litt flere bilder som ble tatt i går for å vise dere hele antrekket. Som dere sikkert har fått med dere så har jeg en utrolig enkel og gjerne litt forsiktig klesstil. Har alltid hatt det hehe. Er ikke den personen som er mest opptatt av mote , er mer på hår, sminke osv. Likevel så elsker jeg jo å shoppe og jeg finner ofte mye jeg liker!

Hva synes du om antrekket?


croptop-bikbok, cardigan-bikbok, bukse-dr.denim, sko-bianco, veske-accessorize, ringer-gina tricot, klokke-urban outfitters

Hei alle sammen!

Tenkte jeg bare skulle legge ut et innlegg av hva jeg har på meg i kveld. Har vært i familiebesøk for å feire herligste farmor og farfar, og jeg kan ikke akkirat si at jeg er sulten nå som jeg er hjemme igjen. Herregud så masse mat hahaha. Jaja, håper i hvertfall at du har en koselig lørdag videre :*

Hva synes du om antrekket?
Topp-bikbok, bukse-tophop, converse-schuh, skjerf-cubus, jakke-bikbok

Hei alle sammen!

I dag dro jeg med meg mamma ut for å ta noen bilder til dere, hehe. Var utrolig koselig da! Er så utrolig fine farger ute noe som gjør bildene ti ganger bedre! Superherlig!

I dag var jeg faktisk ikke hjemme fra skolen før i fem tiden i og med at vi sluttet enda senere enn det vi egentlig skulle. Mandager og tirsdager begynner vi  kvart over åtte og slutter ti på fire, og jeg må innrømme at det er en tøff start på uken! Likevel kommer jeg meg jo selvfølgelig igjennom det med litt ekstra mat og de lange friminuttene og matpausene !

Hva synes du om antrekket?


Jakke-bik bok, skjerf-cubus, genser-h&m, bukse-dr.denim (carlings), sko-converse

Hei alle mine søte, kjære og snille blogglesere.

NÅ begynner jeg igjen. Jeg skal begynne å legge ut innlegg, og med det mener jeg at jeg skal prøve å holde dere oppdatert hver dag! Likevel, har det så utrolig travelt likevel så jeg håper dere kan forstå. Nå har jeg nettopp vært ute på en forfriskende joggetur og så skal jeg snart dusje. Senere skal jeg også få redigert en video som kommer om noen dager.

ps: skal snart klippe meg! Det kommer nok ikke til å bli noe særlig kort i og med at jeg bare skal stusse tuppene, men likevel. Bilder får dere se senere etter frisørtimen :-)

Hva synes du om antrekket?

Gledere du deg til videoblogg?


Hva synes dere?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits