ÅÅ hvordan starter man dette innlegget da. Vet ikke hvordan ting vil bli fremover men jeg har alltid syntes blogging, fotografering, sminke og videoblogger har gitt meg masse masse glede. Selvom det kan være utroolig stress til tider, legger jeg innimellom merke til hvor utrolig mange minner som blir til av slike ting, og Jeg vil fortsette med dette. Det eneste er at jeg ikke vil legge noe press på det slik at jeg opplever det som noe jeg MÅ. Blogging vil jeg heller gjøre til det stedet jeg kan relatere meg til når jeg føler for å gjøre det fordi jeg ønsker. Dette gjelder også videobloggingen.

Jeg tenker egentlig å starte litt rolig og legge ut litt innimellom! For ikke å røpe meg for mye har jeg en videoblogg på lur til dere. Håper dere vil fortsette å følge meg < 3
God kveld alle dere som er våken! Kom nettopp hjem fra et suuperkoselig bursdagsselskap hos min beste camilla! Super feiring med herlige jenter.

Er så ubeskrivelig gld for at det er helg nå. Akkurat nå er hodet på spreng og alt jeg klarer å tenke på akkurat nå er å dra av meg sminken for få en god natts søvn. Det beste er at jeg får sove lenge i morgen. Fins ingen bedre tanke enn at jeg faktisk kommer til å få søvn i natt. Herlig.

Meg, krestiane, stine og sophie.


    
Som sikkert noen av dere vet allerede, så har jeg en egen facebook side hvor jeg legger ut linker til ferske blogginnlegg eller bare informasjon som har sammenheng med bloggen! Hadde satt superstor pris på om du hadde likt siden in som du finner    HER  

oi. lurer egentlig litt selv på hvor jeg ble av. Det er ca et halvt år siden jeg blogget sist. Grunnen er egentlig bare at det var så mye som foregikk og at det bare skjedde mer og mer i livet mitt som jeg ville prioritere før alle de meningsløse blogginnleggene mine. Videoer har jeg heller ikke vært noe særlig aktiv med heller. Har med andre ord hatt en fin pause, selv om jeg ikke skrev noe om det her da. Det bare ble sånn.

Ettersom jeg har hatt en veldig lang pause fra blogging og youtube osv,har jeg også merket at jeg har savnet bloggen litt. Derfor har jeg nå bestemt meg for å prøve en liten stund nå for å se hvordan det blir. Om jeg merker at det blir for travelt er det jo bare til å ta en pause igjen :)

håper du vil følge med videre!

 


Hei!

Velkommen. Det er det første jeg vil skrive. Noen av dere kjenner meg kanskje igjen fra bloggen iidzia.blogg.no? Vel, jeg bestemte meg i hvertfall for å lage denne bloggen rett og slett fordi jeg tenkte det ville bli deilig med en helt ny start. Den eneste forskjellen fra den gamle bloggen og denne er at bloggnavnet er ulikt og at de gamle innleggene er borte. Det føles herlig. For dere som lurer, nei, jeg kommer ikke til å slette den gamle nettsiden. Den kommer til å eksistere for alltid fordi den er stappet av fantastiske minner. Håper du som leser dette vil følge denne bloggen videre, for nå skal jeg virkelig gjøre mitt beste for at dette skal bli en fin inspirasjonsskilde og spennende blogg.

Hva synes dere om at jeg skal blogge under et annet bloggnavn?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mars 2015 -November 2014 -Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits