Hei alle herlige!

Unnskyld for null blogging igår, men jeg fikk rett og slett ikke tid til det Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen og skriver. Vi holder på med et franskprosjekt hvor vi skal skrive om en film og det er faktisk syykt vanskelig. Derfor jeg skriver her istenfor liksom :-) Mye gøyere!

I dag er den beste dagen i uken. Elsker fredager over alt! helgens planer er bursdagsselskap både idag og i morgen, og ellers er planen og bare slappe av. Senere skal jeg trene med noen fantastiske jenter fra klassen og deretter skal jeg rett hjem for å møte krestiane slik at vi kan fikse oss sammen til bursdagen til Camilla som blir senere ikveld. Gleder meg!

Hva er dine planer for dagen?


Hei alle søte!

I dag våknet jeg i tolv tiden ca slik at jeg akkurat hadde 40 min til å rekke bussen til trening. Hadde en herlig økt med sophie og camilla, og da jeg kom hjem igjen lagde jeg meg makaroni og ost. Det er så utrolig godt!!

Nå har jeg tenkt å være med noen venninner og bare slappe av!

Hva synes du om bildene?

Har du planer for kvelden?


hei alle sammen!

I dag våknet jeg av at sophie sendte meg en medling hvor hun ville dra meg med på trening. Trøkket i meg  søndagsfrokosten, hev på treningstøyet og fylte vannflasken. Nå har jeg nettopp kommet hjem. Utrolig herlig å få ut litt energi!

Bildene over er fra i går. Det var utrolig kjekt å se alle i familien igjen i og med at det er en liten stund siden sist. Ble plutselig en liten familieshoot dette her. Begynte egentlig med at mamma tok noen antrekks bilder av meg nedi gaten også bare kom de og stilte seg opp med meg hahah! Koselig med noen minner fra kvelden da :-)

Hva har du gjort på idag?


hadde det litt gøy med splasheffekten, hehe.

Hei alle sammen! De tre siste skoledagene har vært så utrolig lange at jeg ikke engang vet hvor jeg skal gjøre av meg. Er tappet for energi. Er i hvertfall sykt forbøyd med at jeg har blogget såpass bra denne uken i og med alt det andre som foregår rundt meg i disse tider, så applaus for det.

Tenkte at jeg muligens skal sette meg ned å lage en sminkevideo til dere om dere er interessert i det. Kan ikke huske sist jeg lagde en videoblogg eller var på youtube i det hele tatt. Er egentlig kjempe trist fordi jeg brukte ca halve tiden min av det jeg gjorde på youtubevideoer før skole, venner og andre ting tok meg igjen. Likevel kan jeg vel prøve meg på en video, eller hva synes du?

Hva vil du ha video av?
Følg gjerne idarebnord på instagram, da blir jeg kjempeglad!

God morgen kjære blogglesere! Våknet med en skikkelig tung kropp i dag noe som sier at jeg har sovet utrolig godt i natt. Følt jeg virkelig fikk tatt igjen all den tapte søvnen fra de travle ukedagene! Herlig. Senere tror jeg at jeg tar turen ut med noen venner eller at jeg drar på besøk hos en venneninne! Ha en strålende lørdag videre dere :*

Hva heter du på instagram?
canon eos 600d + 50mm f/1.4 - photoshop cs5

Hva synes du om bildene?


Hei alle søte!

Bildene over tok jeg i går, og jeg synes resultatet liker det ganske godt, egentlig. Synes stemningen i bildet er bra. Det å ta sterke portrettbilder, deriomot, har jeg litt å lære av. Jaja, man skal jo ikke gå rundt å kunne alt i verden heller. Håper du har en nydelig dag videre, også blogges vi veldig snart!

Hva skal du i dag?Hva synes du?


canon eos 600d + 50mm f/1.4 - photoshop cs5

Hei alle søte!

Bildene over tok meg og mamma da vi var på landet. Utrolig koselig, også er jeg veldig fornøyd med resultatet! Senere kommer en video som jeg spilte inn i dag, så det er bare å holde seg oppdatert! Ha en flott lørdagskveld videre dere :)

Hva synes du om bildene?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mars 2015 -November 2014 -Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits