Hei igjen alle sammen! I dette innlegget tenkte jeg å skrive litt om hvordan jeg foretrekker å frigjøre børstene mine for bakterier og gammel sminke slik at de blir helt rene. Det anbefales å vaske de sminkekostene man bruker fast ca én gang i måneden om ikke mer. Dette kan være lurt om du f.eks fra før av har veldig mye problemer med huden, slik at du ikke trenger å gni huden full av bakterier samtidig som du f.eks legger foundationen. Er sikkert mange som vet hvordan man gjør dette fra før av, men tenkte jeg skulle slenge inn noen kjappe tips og triks!

Først og fremst trenger du selvfølgelig alle børstene som du vil vaske. Børstene dine er sikkert forskjellige slik som mine. De jeg har fra real techniques har hår som er laget av plastikk, altså syntetiske hår, i motsetning til de fra mac som da er av ekte hår. Det som er forskjellen med disse børstene er at dersom jeg ønsker å bruke balsam for å få børstehårene litt ekstra myke, vil det bare funke på de børstene som er laget av ekte hår, altså mac børstene i dette tilfellet!

I tillegg til børstene dine vil du trenge en sjampo og balsam!

Det første jeg starter med er å skylde børstehårene under lunkent vann. Det som er viktig her er at du ikke skylder HELE børsten og bare børstehårene i og med at du ikke ønsker at selve børsten skal løsne fra skaftet. Dette skjer da om man får vann inn i det område hvor børsten er limt sammen av lim. Vannet vil da løse opp limen.

Etter alle hårene er våte kan du da starte med å gni børstehårene i håndhulen din som er fylt med en liten mengde shampo. Fortsett i sirkelbevegelser til du er fornøyd og skyll jevnlig med vann.Etterhvert som skummet blir hvitt bør alle sminkerester være fjernet. På bildet til venstre ser dere hvor skittent skummet var i forhold til hvordan det ser ut på høyre bilde.

Etter du har renset alle sminkekostene dine med shampoen og de er rene og pene, går det ann å gå over med litt balsam på de børstene som er laget av ekte hår. Det gjør jeg på omtrent samme måte som jeg gjorde med shampoen bare at jeg gir den noen minutter til å virke slik at de blir ordentlig myke! Etterpå er det bare til å skylle av med varmt/lunkent vann.før-etter

Håper dere forstod noe og kanskje lærte noe nytt du ikke visste fra før! Om ikke, takk for at du leste innlegget mitt :-)

Hvordan pleier du å rengjøre dine koster?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits