åå har faktisk ikke ord hvor herlig det er med ferie nå! Planene for påsken er å være med mine nærmeste, itillegg til å dra på høyfjellshotell med Camilla. Gleder meg så utrolig mye! Det blir nok en del ski, bading, trening, og avslapping.

Hva skal du i påsken?
Long time no see peps. Sykt deilig med langhelg! Startet den med å dra opp til emilie for å sove der! Var utrolig koselig ettersom det er sykt lenge siden jeg har sett henne. I dag har jeg spist på egon sammen med jentene mine i og med at synne har bursdag i dag! ser også frem til å feire henne i morgen, det blir koselig!

 

Har du langhelg?


Åå kan faktisk ikke beskrive hvor digg det var å våkne kl to i dag hahah. Etter en laang og stressende uke kjenner jeg på kroppen at det er sinnsykt digg å bare bruke tid på venner og det som er gøy. I kveld blir det kino med jentegjengen for å se annabelle. Vet ikke om jeg skal grue eller glede meg heheh.

Har du sett annabelle?
Ingenting er så gøy som å leke seg litt med ulike effekter, hehe.

Kombinasjonen mellom venner, trening og skole er for tiden skikkelig utfordrende. Herregud så ufokusert jeg er på det vi lærer om på skolen for tiden. Jaja, alle har vel slike perioder i livet hvor alt som har med læring og gjøre rett og slett ikke gir deg noen som helst interesse av å følge med.

Foressten så tenkte jeg å starte med ukens spørsmål om dere er interessert! Får innimellom noen spørsmål som jeg tenker er lurt at jeg tar opp felles på bloggen! Hvis du har noe du lurer på er det bare til å legge igjen en kommentar under.

Hva tenker du om ukens spørmsål?

 


hei alle herlige!

Beklager for et litt sent innlegg i dag, men dette her har vært en av de slitsomste mandagene jeg noensinne har vært med på. I dag har det egentlig føltes ut som at all den tapte søvnen har slått tilbake på meg. Alt har bare vært galt i dag liksom. Kubbet selvfølgwelig da jeg kom hjem fra skolen og våknet i ca åtte tiden-som om jeg kommer til å få sove senere liksom :-)

Skulle gentlig trene etter skolen i dag, men i og med at vi har skoledager fra 8 til 4 på mandager og tirsdager er jeg utkjørt nok som det er fra før så tror ikke akkurat at jeg hadde klart å yte særlig bra på treningen akkurat i dag uansett.

Har du også lange skoledager?


God morgen alle herlige!

Kjenner på kroppen at jeg er skikkelig sliten i dag! Har vært en suuper helg, men denne dagen skal faktisk virkelig brukes til å slappe av og gjøre alt det digge jeg ellers ikke har hatt tid til i ukedagene. Tenker å slappe av med gossipgirl og herlg mat og å gjøre litt naturfagslekser senere!

Hvordan er din søndag i dag?
Heei alle sammen!

Er skikkelig rart egentlig, men på fredager er jeg skikkelig glad i å føle meg litt ekstra fin, enten det er på håret eller at jeg bruker et ekstra pent antrekk jeg er fornøyd med! Vet ikke hvorfor det er sånn egentlig, men det er bare noe med det at når jeg føler meg fin har jeg det veldig bra i tilegg til at jeg har en tendens til å gjøre meg hakket mer sosial med andre medmennesker, noe som gjør meg glaad! Er bare mer selvsikker på en måte :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, hahah. Har vært mange treninger denne uken, også mange på raaad. Slitsomt er det, men det gir meg styrke og glede i hverdagen og det er så fantastisk herlig! Senere skal jeg i bursdag til herlige melisa noe jeg gleder meg masse til! Håper dere alle har en stråålende fredag videre, så snakkes vi :*

Har du planer for kvelden?

 Smiler gjør jeg fortsatt, selv om jeg bokstavlig talt hakket tenner der jeg sto. Alt for bloggen vettu.

Herregud, da jeg gikk ut døren i dag morges fikk jeg helt seriøst kuldesjokk. Det var ikke bare det at det kom milevis av røyk ut av kjeften på meg hver gang jeg snakket, men det føltes også ut som at kulden skulle klore og rive av alle hudcellene mine elns. Skikkelig groteskt, helt seriøst.

Kom hjem for ca en times tid siden etter å ha vært på skolen. I siste time så vi hellemyrsfolket på den nationale scene. Utrolig god musikal, fikk frysninger av omtrent alle numrene! Anbefales å se.

Har ikke så masse mer å tilføye hverdagsbablet mitt nå egentlig, så jeg sier meg ferdig med dette korte innlegget :* HA EN FIN TIRSDAG VIDERE FOLKENS!!

Hvordan er temperaturen hos deg?

Hallo kjære blogglesere!

Beklager for null blogging de siste dagene, men jeg har vært på hytten sammen med familien min noe som har vært utrolig koselig. Det sier jo seg selv at det ikke var nett der, og at det er grunnen itl at jeg ikke har hatt mulighet til å oppdatere her :-( Men nå er jeg tilbake, og om ikke lenge skal jeg legge ut en videoblogg til dere. Er skikkelig spent, i og med at det utroolig lenge siden jeg la ut en skjønnhetsrelatert video sist. Håper dere blir fornøyde med den, har brukt litt tid :*

Hva tror du videobloggen er om?


God morgen alle sammen!

Om ikke så lenge skal jeg i familiebesøk noe som blir utrolig koselig! Sorry for kjedelige web-bilder btw, men hadde faktisk ikke tid til annet!

Gårsdagen var utrolig koselig og det var skikkelig herlig å få sett alle jentene mine igjen! Er jo fkatisk helt fantastsk med ferie nå. Har virkelig tid til alt jeg elsker å gjøre. Foressten så holder jeg på med en videoblogg til dere, noe jeg håper dere er glad for. Tar bare litt tid med den nye imovien siden jeg på lære meg den hehe.

Hva tror du videobloggen er om?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mars 2015 -November 2014 -Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits