Det er egentlig de aller minste, omtrent umerkbare tingene som utgjør et av de største positive forskjellene i hverdagen. Et lite smil fra en medelev når du sitter i timen og prøver å forstå matteoppgavene du har slitt med hele uken gjør mer med deg enn du tror selv. Man merker det kanskje ikke, men det smilet gir deg gjerne styrke til å fortsette med den forferdelig vanskelige oppgaven. Jo mer du prøver jo bedre går det, og det neste du opplever er at du mestrer denne oppgaven. Gode ting fører ofte til enda bedre ting, det samme gjelder det negative. Det går i sirkel.Det er ikke så vanskelig å gjøre en positiv forskjell for et annet menneske i hverdagen. Det eneste du trenger å gjøre er å legge merke til personene rundt deg, kanksje trekke på smilebåndet eller til og med prestere i et lite "hei". Det trenger ikke være et sinnsykt opplegg som skal ha vært planlagt i flere uker fremover med frokost på sengen etterfulgt av gratis kinobilletter. Tvert imot. Det du trenger er å utfordre deg selv, og bare gjøre noe. Det skader aldri med et lite "hei".

 


Hei alle herlige!

Sier litt hvor masse inspo jeg mangler når "...." er overskriften for dagens innlegg :-) Jaja, insirasjon er vel akkurat det som kommer og går heele tiden, så er vel bare til å gi det noen dager og så er den plutselig på plass igjen.

Det jeg som oftes pleier å gjøre når jeg har mangel på insirasjon er å ta en titt innom ulike nettbutikker, blogger eller sider som weheart it, tumblr osv. God musikk på ørene mens man gjør dette er heller ingen dum idé!Over ser dere noe av det som sitter øverst på ønskelisten min! Ønsker meg ny seng og da hehe. Den jeg har nå er så utrolig upraktisk i og med at jeg hele tiden dunker meg i den hele tiden. Har etasje seng, men bruker egentlig bare underdelen som er like stor som en dobbelseng. Derfor er det så irriterende med sengen over når den ikke engang brukes haha. Får se om jeg finner en bra en som jeg kan ønske meg til jul!

Har du masse inspirasjon for tiden?

Noe speiselt du ønsker deg?

-weheartit

 Jeg kan virkelig ikke vente til neste sommer, herregud. Trening, venner, sol, musikk og fanatsiske øyeblikk!

I dag sto jeg opp klokken ni for å få det meste ut av dagen. Ikke lenge etter dro jeg på trening med sophie og synne, hvor jeg senere dro hjem for å ta meg en herlig dusj. Nå har jeg nettopp spist middag og sitter her og gjør meg klar for jentekveld hos herligste camilla. Vi skal spise taco og kose oss skikkelig! Håper du har en fantastisk tirsdag videre du også :*

Hva synes du om inspoen?
Slenger med noen bilder fra rommet mitt bare for å fylle bloggen med litt flere bilder.

Hei alle sammen! I dag er det den beste dagen i uken, nemlig fredaag! Elsker fredager så utrolig masse i og med at det er taco og helg. Pleier også alltid å ha skikkelig fine treningsøkter hver fredag noe som gir meg masse energi og godt humør. Nå er jeg nydusjet og klar til å fortsette fredagskosen med idol og familietid. Ha en fin kveld :-)


Hei alle søte!

Serriøst, forstår egentlig ikke ta det går ann å se sånn ut egentlig. Føler faktisk at det er helt umenneskelig. Eva Longoria som dere finner på noen av bildene kjenner vel de fleste igjen fra frustrerte fruer da hun spilte rollen som "Gabrielle Solis". Digger den damen!

PS: Selvfølgelig forstår jeg at ikke alle synes damene på bildene over er like pen som det jeg synes. Alle har forskjellige meninger.

Hva synes du?

 

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits