Farger eller svarthvitt?
Hva synes du?


Hva synes dere?
Dagen i dag har vært superkoselig! Meg og Stine bestemte oss for å ta oss en tur til åsane, ettersom vi er ganske lei av å dra til byen. Derfor tok vi en ganske tidlig buss i tolvtiden, og vips så var vi der. Først vandret vi litt rundt på senteret, og senere tok vi turen til IKEA. Fikk kjøpt litt ting der som, blomster, vase, kopp og gardiner. Kan vel helst si at jeg kjøpte litt små dekorasjoner til rommet mitt! De har så mye fint!

Er sikkert flere som kjenner seg igjen og synes det er pinlig når noen plutselig går forbi deg under "photoshooten"! Hahaah, look at my face.

Hva synes du om bildene?

Har du vært i Åsane før?
Sett den på 720p for bedre kvalitet. Gjerne trykk liker også om du likte videoen :-)

Hva synes dere?


Hei alle søte!

Startet dagen med en herlig joggetur i det fri! Kan ikke akkurat si at kondisen er på topp, så det er vel derfor jeg har vært så opptatt av å løpe i det siste. I 10ende er løping nemlig ett av temaene, og jeg vet at vi skal utføre en løpetest på slutten av året. Er vel den jeg trener til eheh.

Uansett, i går lagde jeg en liten video til dere som enten kommer i kvled eller i morgen. Vi får se! Dere kan jo gjette hva videobloggen er om, da :-)

Jogger du ofte?

Hva tror du videobloggen kan være om?


Hei alle søte!

I dag er det st.hans noe som sikkert blir superkos! Skal sikkert finne på noe med Stine i dag, også blir det sikkert pølsefest senere på dagen! I går var det bursdagsfeiring her i huset, og fikk utrolig mange flotte gaver! Gleder meg til å få prøvd ut noen av produktene og klesplaggene :D

Hva gjør du i kveld?

Hei alle søte, og god sommer!

Elsker virkelig denne neglelakken. Nå når det er finere vær, har jeg vært spesielt glad i å spasere rundt med mintgrønne negler. Favorittfargen min for øyelblikket!

Har du denne neglelakken?
Hei alle søte, og god morgen!

Utrolig herlig å stå opp litt senere enn vanlig i dag. Akkurat nå sitter jeg med gitaren på fanget og spiller litt for meg selv. Elsker gitaren min! Har virkelig gått inn for å bli en proff gitarist, hahah. Tror egentlig ikke det komme til å skje, men om jeg spiller på den ofte blir jeg jo automatisk flinkere. Senere tar jeg turen til byen med noen av de herligste jentene, noe som blir superkos!

Hva synes du om bildene?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits