canon eos 600d + 50mm f/1.4 - photoshop cs5

Hei alle søte!

Bildene over tok meg og mamma da vi var på landet. Utrolig koselig, også er jeg veldig fornøyd med resultatet! Senere kommer en video som jeg spilte inn i dag, så det er bare å holde seg oppdatert! Ha en flott lørdagskveld videre dere :)

Hva synes du om bildene?


Hei alle søte!

Merker at det er herlig med helg og taco til middag. Snart skal jeg kose meg med litt is, the voice og selvsagt familien min. Ha en fantastisk fredag videre!

Hva gjør du denne fredagen?


Long time no see, er det ikke det man sier?

Hei alle søte.

Beklager det store fraværet, og denne gangen gidder jeg ikke engang å unnskylde meg. Jeg har rett og slett vært lat. For lat til å blogge. Men nå skal jeg gjøre mitt beste! Over ser dere noen bilder som ble tatt da jeg var med begge camillaene i slutten av sommerferien!

Hva synes du om bildene?
Videoblogglysten min flyter snart over, hahah! Dere har nok merket at bloggen min er stappet av videoblogger, har dere ikke! Jaja, det er vel bare et pluss håper jeg! Om du ikke subscriber på youtube kanalen min hadde jeg blitt uendelig glad for om du gjorde det! Bare klikk på ett av hjertene http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png

Hva synes du om videoen?


Hei alle søte!

Lenge siden jeg har skrevet et blogginnlegg nå. I går tok nemlig meg, camilla l og camilla e noen bilder, som jeg redigerte. Er sånn passe fornøyd! Har foressten redigert slike levitasjonsbilder før sammen med Synne, og jeg synes det er utrolig kult om man virkelig får det til!

Hva synes du om bildene?

Har du tatt levitasjonsbilder før?
-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits