hei!

Våknet til stårelnde sol og en herlig temperatur i dag noe som lettet skikkelig på humøret mitt. Dro ut sammen med krestiane, sophie og camilla før jeg senere malte to benker i hagen, hehe. Nå slapper jeg egentlig bare skikkelig av og har tenkt å se ferdig filmen "miss underover". Det er faktisk favorittfilmen min når jeg tenker meg om. Så utrooolig gøy!!

Hvordan har din dag vært?
mac-shy girl

Hei!

Beklager for null blogging i går, men det ble en ganske hektisk dag i og med at jeg skulle overnatte hos emilie osv. Ellers har jeg hatt en utrolig fin dag som jeg har tilbringt sammen med emilie i byen og på lagunen. Nå har hun nettopp dratt etter vi har sett mgp på tv. Er så utrolig gald for at mathea mari vant! Hun har et utrooolig talent så det var virkelig fortjent.

Tilbake til det jeg egentlig skulle blogge om. Leppestiften over har dere muligens sett i en av mine tidligere videoer hvor jeg viser frem alle mac leppestiftene mine. Fargen er utrolig nøytral og fin til hverdags, noe som er kjempepraktisk siden jeg ikke er så komfortabel med f.eks røde lepper selv om jeg synes det ser kjempebra ut! MÅ bli flinkere til å bruke det :-)

Hva syns du?


hei og hå.

Denne dagen -som alle andre dager denne uken- har vært utrolig lang og slitsom. Startet dagen med å ta en vaksine jeg egentlig skulle tatt for lenge siden , men i og med at jeg ikke fikk anledning til å ta den da alle andre skulle det, måtte jeg gjøre det litt senere. Etter det dro jeg på skolen og hadde norsk i èn time ettersom at norsk og fransklæreren vår ikke streiker. Så dro jeg hjemom en tur for å spise og slappe av i to sekunder, før jeg igjen dro til byen for å møte sangpedagogen og deretter være med stine, julie og lene! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en styrkeøkt etterfulgt av en liten joggetur!

Hektisk men herlig!

Hva har du gjort på i dag?
Hei alle sammen!

I dag dro jeg på skolen halv ett ettersom at fransk og norsk er de eneste fagene vi har lærer i som ikke streiker. Er utrolig stressende med streiken, så håper virkelig at alle lærerne kan komme tilbake snart slik at klassene får kommet skikkelig i gang med det som skal gjøres. Nå henger vi jo egentlig bare etter. Har jo foressten startet på ny videregående, og jeg må si jeg virkelig trives der! Skolen er splitter ny og det er omtrent tusen elever som går der. Seriøst den fineste skolen jeg noen gang har sett, og folkene der er utrolig herlige!

hva synes du om streiken?


oi. lurer egentlig litt selv på hvor jeg ble av. Det er ca et halvt år siden jeg blogget sist. Grunnen er egentlig bare at det var så mye som foregikk og at det bare skjedde mer og mer i livet mitt som jeg ville prioritere før alle de meningsløse blogginnleggene mine. Videoer har jeg heller ikke vært noe særlig aktiv med heller. Har med andre ord hatt en fin pause, selv om jeg ikke skrev noe om det her da. Det bare ble sånn.

Ettersom jeg har hatt en veldig lang pause fra blogging og youtube osv,har jeg også merket at jeg har savnet bloggen litt. Derfor har jeg nå bestemt meg for å prøve en liten stund nå for å se hvordan det blir. Om jeg merker at det blir for travelt er det jo bare til å ta en pause igjen :)

håper du vil følge med videre!

 

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits