Hei alle søte!

Dagen i dag har for det meste vært fyllt med stressende tanker og masse arbeid. Startet med løpetesten, og jeg ble utrolig glad da jeg fant ut at jeg faktisk brukte 24 min og 20 sek på fem runder! Det hadde jeg aldri trodd, og åpenbart viser dette at kondisen min er lett å trene. Noen få gymtimer før klarte jeg bare 4 runder på ca. 23 min. For en forbedring!

Etter slit og stress på løpetesten var det bare å sette seg ned på datarommet og starte på essayet. Syntes det gikk helt passe fint!

Nå synes jeg nesten litt synd på dere som må lese om min superkjedelige og stressende hverdag. Håper likevel dere alle har en fantastisk kveld videre

Hva har du gjort i dag?
canon eos 600d + 50mm f/1.4 - photoshop cs5

Hva synes du om bildene?

Hei alle søte!

Ble et litt seint innlegg i dag, men har det så utrolig travelt her om dagen! Masse skolearbeid og trening. I morgen har vi noe som kalles løpetesten, hvor man må jogge rundt et nokså stort vann. Målet mitt er fem runder som jeg må klare på 25 minutter. Huff, gruer meg virkelig, fordi at etterpå skal vi ha en halv skrivedag hvor vi skal skrive et essay. Synes jeg er helt grei på det området, men likevel, gruer meg fortsatt!

Har du masse å gjøre i hverdagen?

Har du skrevet essay før?
før:etter:Hei alle søte!

Som dere ser (eller gjør dere?) så har jeg stusset håret litt. Så utrolig deilig å få vekk alle de pistrete og slitte tuppene, og starte på nytt med sunt og friskt hår! Det er litt kortere også, noe jeg liker, fordi jeg synes det former ansiktet mitt bedre i forhold til det altfor lange pistrete håret, hahah. Klippet meg i marken for kun 250 kr ellernoe. Et godt kupp spør du meg!

Hva synes du om resultatet?


Hei alle søte!

Bildene over tok jeg i går, og jeg synes resultatet liker det ganske godt, egentlig. Synes stemningen i bildet er bra. Det å ta sterke portrettbilder, deriomot, har jeg litt å lære av. Jaja, man skal jo ikke gå rundt å kunne alt i verden heller. Håper du har en nydelig dag videre, også blogges vi veldig snart!

Hva skal du i dag?


Jakke-bik bok, skjerf-cubus, genser-h&m, bukse-dr.denim (carlings), sko-converse

Hei alle mine søte, kjære og snille blogglesere.

NÅ begynner jeg igjen. Jeg skal begynne å legge ut innlegg, og med det mener jeg at jeg skal prøve å holde dere oppdatert hver dag! Likevel, har det så utrolig travelt likevel så jeg håper dere kan forstå. Nå har jeg nettopp vært ute på en forfriskende joggetur og så skal jeg snart dusje. Senere skal jeg også få redigert en video som kommer om noen dager.

ps: skal snart klippe meg! Det kommer nok ikke til å bli noe særlig kort i og med at jeg bare skal stusse tuppene, men likevel. Bilder får dere se senere etter frisørtimen :-)

Hva synes du om antrekket?

Gledere du deg til videoblogg?Hva synes du?
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ cupcakes  ♡  ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

 

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits