Topp-bikbok, bukse-tophop, converse-schuh, skjerf-cubus, jakke-bikbok

Hei alle sammen!

I dag dro jeg med meg mamma ut for å ta noen bilder til dere, hehe. Var utrolig koselig da! Er så utrolig fine farger ute noe som gjør bildene ti ganger bedre! Superherlig!

I dag var jeg faktisk ikke hjemme fra skolen før i fem tiden i og med at vi sluttet enda senere enn det vi egentlig skulle. Mandager og tirsdager begynner vi  kvart over åtte og slutter ti på fire, og jeg må innrømme at det er en tøff start på uken! Likevel kommer jeg meg jo selvfølgelig igjennom det med litt ekstra mat og de lange friminuttene og matpausene !

Hva synes du om antrekket?
Det er virkelig nå de kalde dagene jeg merker at høsten har gjort seg til rette i hverdagen. Selvom jeg ikke er værets største fan fortiden må jeg virkelig si at alt annet som gjelder høsten er superkoselig. Er jo faktisk ikke så alt for lenge til jul når jeg tenker meg om!

Elsker spesielt klærne man kan bruke nå som høsten er her. Store skjerf, varme jakker, myke gensre i flotte farger osv. Blir faktisk utrolig glad av slike ting!

Er du glad i høsten?

 


God morgen alle herlige!

I dag våknet jeg ca halv tolv før jeg deretter stod opp kl tolv og spiste en herlig søndagsfrokost. Akkurat nå tenker jeg å skrive ferdig et essay jeg må levere inn før midnatt og senere tror jeg at jeg tar meg en tur ut!

Hva er dine planer for i dag?
Følg gjerne idarebnord på instagram, da blir jeg kjempeglad!

God morgen kjære blogglesere! Våknet med en skikkelig tung kropp i dag noe som sier at jeg har sovet utrolig godt i natt. Følt jeg virkelig fikk tatt igjen all den tapte søvnen fra de travle ukedagene! Herlig. Senere tror jeg at jeg tar turen ut med noen venner eller at jeg drar på besøk hos en venneninne! Ha en strålende lørdag videre dere :*

Hva heter du på instagram?
Slenger med noen bilder fra rommet mitt bare for å fylle bloggen med litt flere bilder.

Hei alle sammen! I dag er det den beste dagen i uken, nemlig fredaag! Elsker fredager så utrolig masse i og med at det er taco og helg. Pleier også alltid å ha skikkelig fine treningsøkter hver fredag noe som gir meg masse energi og godt humør. Nå er jeg nydusjet og klar til å fortsette fredagskosen med idol og familietid. Ha en fin kveld :-)
 Er jeg den eneste som virkelig lengter tilbake til late sommerdager hvor dine eneste bekymringer var å ikke bli alt for solbrent på nesen? Ååå akkurat nå er alt jeg trenger en ferie til et sted hvor man kan høre lyden av bølgene mens man kan kjenne solen steke i ansiktet. Sommeren min var bare så utrolig fantastisk. Tror faktisk at årets sommer var den beste av alle som har vært!! I tillegg lagde jeg meg et eget album med sanger jeg har hørt masse på under sommermånedene og jeg kjenner en skikkelig god med samtidig trist følelse inni meg når jeg hører på de. God fordi de er fylt med fantastiske minner jeg aldri kommer til å glemme, og trist fordi jeg ikke får muligheten til å oppleve disse minnene igjen her og nå. Jaja, neste sommer skal de søren meg gjenoppleves, det kan du banne på.

Savner du sommeren like mye som meg?
Hei igjen alle sammen! I dette innlegget tenkte jeg å skrive litt om hvordan jeg foretrekker å frigjøre børstene mine for bakterier og gammel sminke slik at de blir helt rene. Det anbefales å vaske de sminkekostene man bruker fast ca én gang i måneden om ikke mer. Dette kan være lurt om du f.eks fra før av har veldig mye problemer med huden, slik at du ikke trenger å gni huden full av bakterier samtidig som du f.eks legger foundationen. Er sikkert mange som vet hvordan man gjør dette fra før av, men tenkte jeg skulle slenge inn noen kjappe tips og triks!

Først og fremst trenger du selvfølgelig alle børstene som du vil vaske. Børstene dine er sikkert forskjellige slik som mine. De jeg har fra real techniques har hår som er laget av plastikk, altså syntetiske hår, i motsetning til de fra mac som da er av ekte hår. Det som er forskjellen med disse børstene er at dersom jeg ønsker å bruke balsam for å få børstehårene litt ekstra myke, vil det bare funke på de børstene som er laget av ekte hår, altså mac børstene i dette tilfellet!

I tillegg til børstene dine vil du trenge en sjampo og balsam!

Det første jeg starter med er å skylde børstehårene under lunkent vann. Det som er viktig her er at du ikke skylder HELE børsten og bare børstehårene i og med at du ikke ønsker at selve børsten skal løsne fra skaftet. Dette skjer da om man får vann inn i det område hvor børsten er limt sammen av lim. Vannet vil da løse opp limen.

Etter alle hårene er våte kan du da starte med å gni børstehårene i håndhulen din som er fylt med en liten mengde shampo. Fortsett i sirkelbevegelser til du er fornøyd og skyll jevnlig med vann.Etterhvert som skummet blir hvitt bør alle sminkerester være fjernet. På bildet til venstre ser dere hvor skittent skummet var i forhold til hvordan det ser ut på høyre bilde.

Etter du har renset alle sminkekostene dine med shampoen og de er rene og pene, går det ann å gå over med litt balsam på de børstene som er laget av ekte hår. Det gjør jeg på omtrent samme måte som jeg gjorde med shampoen bare at jeg gir den noen minutter til å virke slik at de blir ordentlig myke! Etterpå er det bare til å skylle av med varmt/lunkent vann.før-etter

Håper dere forstod noe og kanskje lærte noe nytt du ikke visste fra før! Om ikke, takk for at du leste innlegget mitt :-)

Hvordan pleier du å rengjøre dine koster?
Hei alle sammen!

Kan ikke si at det ikke er lenge siden jeg har skrevet et innlegg. Beklager for det. Jaja, ett innlegg her og der er vel bedre enn ingen i det hele tatt , eller hva? Hverdagen går unna. Dag for dag. Skole, trening, venner og lite tid til å slappe av er det meste som foregår i livet mitt for tiden. Vanlige ting rett og slett.

Hvordan er din hverdag?

 

 


Tanken på helg har gjort skoledagen min i dag såå mye gøyere, til og med i mattetimen! Lærte faktisk skikkelig masse, også har vi så utrolig mange herlige og flinke elever i klassen at jeg ikke trengte å lete lenge etter hjelp. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen fordi jeg snenere skal i bursdagsbesøk til herlige stine. Gleder meg så ubeskrivelig masse til å se jentene mine igjen, det blir så braaa.

Hva skal du i kveld?


Hei alle sammen!

Har ikke fått blogget før til nå i og med at jeg har hatt masse å gjøre her hjemme. Nå skal jeg spise meg mett på herlig moussaka før jeg tar turen ned til synne bae. Snakkes senere folkens!

Hva skal du i dag?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits