Det er egentlig de aller minste, omtrent umerkbare tingene som utgjør et av de største positive forskjellene i hverdagen. Et lite smil fra en medelev når du sitter i timen og prøver å forstå matteoppgavene du har slitt med hele uken gjør mer med deg enn du tror selv. Man merker det kanskje ikke, men det smilet gir deg gjerne styrke til å fortsette med den forferdelig vanskelige oppgaven. Jo mer du prøver jo bedre går det, og det neste du opplever er at du mestrer denne oppgaven. Gode ting fører ofte til enda bedre ting, det samme gjelder det negative. Det går i sirkel.Det er ikke så vanskelig å gjøre en positiv forskjell for et annet menneske i hverdagen. Det eneste du trenger å gjøre er å legge merke til personene rundt deg, kanksje trekke på smilebåndet eller til og med prestere i et lite "hei". Det trenger ikke være et sinnsykt opplegg som skal ha vært planlagt i flere uker fremover med frokost på sengen etterfulgt av gratis kinobilletter. Tvert imot. Det du trenger er å utfordre deg selv, og bare gjøre noe. Det skader aldri med et lite "hei".

 
Ingenting er så gøy som å leke seg litt med ulike effekter, hehe.

Kombinasjonen mellom venner, trening og skole er for tiden skikkelig utfordrende. Herregud så ufokusert jeg er på det vi lærer om på skolen for tiden. Jaja, alle har vel slike perioder i livet hvor alt som har med læring og gjøre rett og slett ikke gir deg noen som helst interesse av å følge med.

Foressten så tenkte jeg å starte med ukens spørsmål om dere er interessert! Får innimellom noen spørsmål som jeg tenker er lurt at jeg tar opp felles på bloggen! Hvis du har noe du lurer på er det bare til å legge igjen en kommentar under.

Hva tenker du om ukens spørmsål?

 

God morgen alle sammen!

Er det en ting jeg har blitt skikkelig hektet på den siste uken er det hvordan vippene mine ser ut. Har opplevd fleere ganger at vippene mine ikke har villet samarbeide med meg og at mascaraen bare ble helt grusom. Enten det ble klumpete eller ujevnt så det generelt bare ikke bra ut selv om mascaraen ikke er særlig gammel engang. Derfor har det vært helt fantastisk å bare sette på et par punktvipper der mine naturlige ser stygge ut. Om dere vil kan jeg gjerne lage en video hvor jeg viser dere hvordan man setter på disse vippene!

Har du vært borti punktvipper før?

Vil du se video om hvordan jeg setter de på?
God kveld alle dere som er våken! Kom nettopp hjem fra et suuperkoselig bursdagsselskap hos min beste camilla! Super feiring med herlige jenter.

Er så ubeskrivelig gld for at det er helg nå. Akkurat nå er hodet på spreng og alt jeg klarer å tenke på akkurat nå er å dra av meg sminken for få en god natts søvn. Det beste er at jeg får sove lenge i morgen. Fins ingen bedre tanke enn at jeg faktisk kommer til å få søvn i natt. Herlig.

Meg, krestiane, stine og sophie.


    
Hei alle herlige!

Unnskyld for null blogging igår, men jeg fikk rett og slett ikke tid til det Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen og skriver. Vi holder på med et franskprosjekt hvor vi skal skrive om en film og det er faktisk syykt vanskelig. Derfor jeg skriver her istenfor liksom :-) Mye gøyere!

I dag er den beste dagen i uken. Elsker fredager over alt! helgens planer er bursdagsselskap både idag og i morgen, og ellers er planen og bare slappe av. Senere skal jeg trene med noen fantastiske jenter fra klassen og deretter skal jeg rett hjem for å møte krestiane slik at vi kan fikse oss sammen til bursdagen til Camilla som blir senere ikveld. Gleder meg!

Hva er dine planer for dagen?
Som sikkert noen av dere vet allerede, så har jeg en egen facebook side hvor jeg legger ut linker til ferske blogginnlegg eller bare informasjon som har sammenheng med bloggen! Hadde satt superstor pris på om du hadde likt siden in som du finner    HER  

Hei alle herlige!

Sier litt hvor masse inspo jeg mangler når "...." er overskriften for dagens innlegg :-) Jaja, insirasjon er vel akkurat det som kommer og går heele tiden, så er vel bare til å gi det noen dager og så er den plutselig på plass igjen.

Det jeg som oftes pleier å gjøre når jeg har mangel på insirasjon er å ta en titt innom ulike nettbutikker, blogger eller sider som weheart it, tumblr osv. God musikk på ørene mens man gjør dette er heller ingen dum idé!Over ser dere noe av det som sitter øverst på ønskelisten min! Ønsker meg ny seng og da hehe. Den jeg har nå er så utrolig upraktisk i og med at jeg hele tiden dunker meg i den hele tiden. Har etasje seng, men bruker egentlig bare underdelen som er like stor som en dobbelseng. Derfor er det så irriterende med sengen over når den ikke engang brukes haha. Får se om jeg finner en bra en som jeg kan ønske meg til jul!

Har du masse inspirasjon for tiden?

Noe speiselt du ønsker deg?


hei alle herlige!

Tirsdager er også en av disse lange helvettes dagene jeg bare må kjempe meg gjennom for at jeg ikke skal gå i bakken. I tillegg til det sosiale og det at jeg faktisk skal få gjort noe på skolen må jeg i tillegg holde på treningsrutinen min. Middagen ligger som en stein i magen og det er bare få minutter til jeg tar bussen sammen med mine herlige jenter for å trene. Gleder meg til å se de da! Er så lenge siden og lite med tid nå som jeg går på forskjellig skole fra alle i gjengen min! Jaja, jentekvelder i helgene og sosiale meder holder oss fortsatt like ogdt sammen da :*

Har du det travelt i hverdagen?


hei alle herlige!

Beklager for et litt sent innlegg i dag, men dette her har vært en av de slitsomste mandagene jeg noensinne har vært med på. I dag har det egentlig føltes ut som at all den tapte søvnen har slått tilbake på meg. Alt har bare vært galt i dag liksom. Kubbet selvfølgwelig da jeg kom hjem fra skolen og våknet i ca åtte tiden-som om jeg kommer til å få sove senere liksom :-)

Skulle gentlig trene etter skolen i dag, men i og med at vi har skoledager fra 8 til 4 på mandager og tirsdager er jeg utkjørt nok som det er fra før så tror ikke akkurat at jeg hadde klart å yte særlig bra på treningen akkurat i dag uansett.

Har du også lange skoledager?


God morgen alle herlige!

Kjenner på kroppen at jeg er skikkelig sliten i dag! Har vært en suuper helg, men denne dagen skal faktisk virkelig brukes til å slappe av og gjøre alt det digge jeg ellers ikke har hatt tid til i ukedagene. Tenker å slappe av med gossipgirl og herlg mat og å gjøre litt naturfagslekser senere!

Hvordan er din søndag i dag?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits