Long time no see peps. Sykt deilig med langhelg! Startet den med å dra opp til emilie for å sove der! Var utrolig koselig ettersom det er sykt lenge siden jeg har sett henne. I dag har jeg spist på egon sammen med jentene mine i og med at synne har bursdag i dag! ser også frem til å feire henne i morgen, det blir koselig!

 

Har du langhelg?


Åå kan faktisk ikke beskrive hvor digg det var å våkne kl to i dag hahah. Etter en laang og stressende uke kjenner jeg på kroppen at det er sinnsykt digg å bare bruke tid på venner og det som er gøy. I kveld blir det kino med jentegjengen for å se annabelle. Vet ikke om jeg skal grue eller glede meg heheh.

Har du sett annabelle?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mars 2015 -November 2014 -Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits