God morgen alle sammen!

Er det en ting jeg har blitt skikkelig hektet på den siste uken er det hvordan vippene mine ser ut. Har opplevd fleere ganger at vippene mine ikke har villet samarbeide med meg og at mascaraen bare ble helt grusom. Enten det ble klumpete eller ujevnt så det generelt bare ikke bra ut selv om mascaraen ikke er særlig gammel engang. Derfor har det vært helt fantastisk å bare sette på et par punktvipper der mine naturlige ser stygge ut. Om dere vil kan jeg gjerne lage en video hvor jeg viser dere hvordan man setter på disse vippene!

Har du vært borti punktvipper før?

Vil du se video om hvordan jeg setter de på?


God morgen alle herlige!

I dag bestemte jeg meg for å stå opp i ni tiden selv om vi begynner sent i dag i og med at jeg må stå tidlig opp alle de andre dagene. Fikk melding av at streiken var over og at vi må på skolen fra i morgen av, så da er det jo greit å holde døgnrytmen i sjakk!

Siden jeg hadde så god tid bestemte jeg meg for å ordne neglene mine litt. Vet ikke helt hva jeg synes om resultatet. 

Hva synes du?

 
mac-shy girl

Hei!

Beklager for null blogging i går, men det ble en ganske hektisk dag i og med at jeg skulle overnatte hos emilie osv. Ellers har jeg hatt en utrolig fin dag som jeg har tilbringt sammen med emilie i byen og på lagunen. Nå har hun nettopp dratt etter vi har sett mgp på tv. Er så utrolig gald for at mathea mari vant! Hun har et utrooolig talent så det var virkelig fortjent.

Tilbake til det jeg egentlig skulle blogge om. Leppestiften over har dere muligens sett i en av mine tidligere videoer hvor jeg viser frem alle mac leppestiftene mine. Fargen er utrolig nøytral og fin til hverdags, noe som er kjempepraktisk siden jeg ikke er så komfortabel med f.eks røde lepper selv om jeg synes det ser kjempebra ut! MÅ bli flinkere til å bruke det :-)

Hva syns du?
før:etter:Hei alle søte!

Som dere ser (eller gjør dere?) så har jeg stusset håret litt. Så utrolig deilig å få vekk alle de pistrete og slitte tuppene, og starte på nytt med sunt og friskt hår! Det er litt kortere også, noe jeg liker, fordi jeg synes det former ansiktet mitt bedre i forhold til det altfor lange pistrete håret, hahah. Klippet meg i marken for kun 250 kr ellernoe. Et godt kupp spør du meg!

Hva synes du om resultatet?

Hei alle søte, og god sommer!

Elsker virkelig denne neglelakken. Nå når det er finere vær, har jeg vært spesielt glad i å spasere rundt med mintgrønne negler. Favorittfargen min for øyelblikket!

Har du denne neglelakken?Hei alle søte!

Nå når det begynner å gå mot sommer liker jeg å bruke en parfyme som er lett og som har en litt mer frisk duft enn vanlig. Etter min mening finner jeg Escadas "sexy graffiti" som helt perfekt! Har hatt den en stund, og er kanskje litt lei, men da jeg tok den fram fra hyllen for ikke så lenge siden forstod jeg virkelig at dette er en vinner blandt parfymene i hyllen min.

 

Har du prøvd denne parfymen før?

 

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 16 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Oktober 2014 -September 2014 -August 2014 -November 2013 -Oktober 2013 -September 2013 -August 2013 -Juli 2013 -Juni 2013 -Mai 2013

KATEGORIER

-Anbefalinger og omtaler -Antrekk -Blogg -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -Klær og shopping -Mat og helse -Musikk -Polyvore -Sminke og hår -Trening og helse -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Kristine Ullebø


hits